Callitris Girello Erminia "Shanti"


C.I.B FIN MVA SE MVA EE MVA LT MVA V-13 VV-13 V-15 VV-15 VV-16 VV-17 PMVV-17 Callitris Girello Erminia "Shanti"

22.8.2005-14.8.2020

Olen onnekas, koska sain ensimmäiseksi kooikerhondjeksi itselleni täydellisen koirakaverin, aktiivisen, vilkkaan, komean, äänekkään monitoimipojan Shantin. Shanti johdatti minut koiraharrasteiden maailmaan, sytytti rakkauden kooikerhondje-rotuun, opasti miten nautitaan elämän hetkistä täysillä. Shanti on saavuttanut harrasteissa paljon, näyttelymeriittejä on sekä vuoden voittajista, Spanieliiton erkkarista ja jopa Alankomaiden kooikerhondjeyhdistyksen erikoisnäyttelystä. Agilitysta Shanti on saanut sertejä sekä agilityradalta, että hyppyradalta. Lisäksi Shanti on saavuttanut paragilityn MM-arvokisoista palkintosijan ja useampia paragilityn SM-kisan palkintosijoituksia. Rallytokossa olemme edenneet mestariluokkaan. Shantin kanssa vain taivas (ja äänijänteet) ovat rajana toiminnassa. Rakastettava, ihastuttava kaveri, jolle olen paljosta kiitollinen. 

Shantin menetin juuri ennen pojan 15-vuotissyntymäpäiviä. Shantin voimat hiipuivat toukokuussa 2020 havaitun keuhkokasvaimen myötä ja Shanti sai kuolla saman vuoden elokuussa rauhassa minun syliin, omassa kodissa tutun eläinlääkärin avustamana. Iso ja tärkeä aikakausi päättyi Shantin kuolemaan ja tulen ikuisesti olemaan kiitollinen siitä, että sain tämän ihastuttavan ja rakaampaakin rakkaan olennon elämääni. Mikään tai kukaan ei voi ottaa Shantin paikkaa sydämessäni ja muistoissani. 
 
Haaveistani huolimatta Mendikan kenneliin ei saatu Shantin suoraa pentuetta, mutta onnekseni sain Mendikan F...Lunita pentueessa yhdistettyä Shantin linjan toisen kantanarttuni Adyan linjaan. Adyan sulhasena toimi Shantin pojantyttären poika Jekku ja tästä pentueesta olen suunnattoman iloinen. Lisäksi sain ilokseni käyttöön Shantin pojanpojan Huugon toisen narttulinjani pentueeseen, ja Clara-emo pyöräytti kolme poikaa Mendikan G...Clara pentueeseen. Tämän jälkeen käytin vielä I..Binja-pentueeseen Shantin tyttärenpoikaa Lumoa. Kasvattini Friida on saanut pentueen kenneliini vuonna 2020 (L...Friida), joten Shantin jälkipolvet elävät kasvatustyössäni vahvasti. 

Shantin tiedot:

HD C/C, PL 0/0, silmät ok, vWD & ENM vapaa, DLA kooi1/kooi2
Pentueet: Estaika's B (2008)